Kolo.News.Ukraine.Region

На Вінниччині маленьким випускникам ліцею вручили рюкзаки із канцелярією від UNICEF (ФОТО)

Навчальний процес у області продовжується попри війну.
Навчальний процес у області продовжується попри війну. Новини України 18 трав 2023 в 17:00

У Барському ліцеї №2 на Вінниччині у День Вишиванки побували начальник Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзова та народний депутат України Ірина Борзова. Вони привітали випускників трьох класів молодшої школи та передали їм 81 рюкзак із набором канцелярії від партнерів із UNICEF.  Про це повідомляють у Віннницькій ОВА.

Усередині переданих рюкзаків знаходяться зошити, фарби, ручки, фломастери, щоденник, пляшка для питної води, пластилін, клей, ножиці та олівці. Іншими словами – усе необхідне для навчання у п’ятому класі.

 -Попри війну, навчальний процес продовжується.  Дякую вчительському колективу за їх щоденну працю і любов до дітей, - висловився Сергій Борзов.

Раніше ми розповідали, що у Полтаві дітям-переселенцям вручили освітні та гігієнічні набори. Завдяки співпраці із партнерами дітям передали 150 гігієнічних і 300 освітніх наборів. Освітній набір включає рюкзак, зошити, альбоми, фломастери, пенали, ручки та олівці,

Також ми розповідали, що у Полтаві обласній лікарні імені Скліфосовського передали 12 комплектів неодимових магнітів. У комплект входять корпус із неодимовим магнітом та насадки різної потужності. Ними можна проводити як діагностику та пошук уламка в тілі, так і видалення його через раневий канал. Також для потреб медиків привезли антибіотики, фізрозчини, хірургічні інструменти, розхідні матеріали для операцій, рукавички, халати. 


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар