Kolo.News.Ukraine.Region

У Одесі обласна дитяча лікарня отримає гуманітарну допомогу із Іспанії

У Одеську обласну дитячу клінічну лікарню відправлять нову партію лікарських засобів
У Одеську обласну дитячу клінічну лікарню відправлять нову партію лікарських засобів Новини України 25 трав 2023 в 09:00

Із робочим візитом у іспанському місті Валенсія побував Посол України в Іспанії Сергій Погорельцев. У супроводі Пабло Гіля, Почесного консула України у Валенсії, він зустрівся із представниками Конфедерації підприємців Автономії Валенсія. Також Сергій Погорельцев побував у логістичному центрі неурядової організації “Farmamundi” та обговорив відправку нової партії медичних виробів та лікарських засобів для обласної дитячої клінічної лікарні у Одесі. Про це розповідають на сайті Одеської обласної військової адміністрації.

Організація “Farmamundi” підтримує різні проекти в Україні. Пріоритетними серед них є ті, які пов’язані із медициною. Після повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну “Farmamundi” відправила в Україну 186 вантажів із гуманітарною допомогою. Їх загальна вага складає 107 тонн. Відправити черговий вантаж для Одеської обласної дитячої клінічної лікарні змогли завдяки внескам Grupo Dacsa, COF de Coruña та Farmamundi.

-        Народ України, в умовах війни, продовжує потребувати гуманітарної допомоги. Особливо це стосується лікарень, зокрема таких як Одеська та Івано-Франківська дитячі обласні лікарні. Нова партія постачання, яку отримають одесити, складається зі знеболюючих препаратів, протизапальних ліків, антибіотиків, сечогінних та ще багатьох інших важливих і дуже необхідних медичних препаратів. Також будуть гігієнічні засоби для перев’язки, накладання швів, зонди та ін’єкційні засоби. Переконана, що нова поставка для наших українських друзів та партнерів посилить лікарняну аптеку Одеської дитячої клінічної лікарні – розповіла президент організації “Фармамунді” Сара Вальверде.

Раніше ми розповідали, що на Вінниччині для дітей-переселенців влаштували день іпотерапії та психологічного розвантаження.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар