Kolo.News.Ukraine.Region

На Дніпропетровщині внаслідок обстрілу росіян пошкоджені будинки, заправка та кілька підприємств

Чергова терористична атака росіян призвела до руйнувань у області.
ТОП ТемаВажливо
Чергова терористична атака росіян призвела до руйнувань у області. Новини України 26 трав 2023 в 08:00

Російська армія вночі завдала масованої атаки по Дніпропетровській області, використавши ракети та ударні дрони. Найбільше дісталося місту Дніпро. Тут після ударів загорілося приватне домоволодіння та кілька приватних підприємств, рятувальникам вдалося оперативно загасити вогонь. Обстріли пошкодили також заправну станцію, транспортне підприємство, два будинки та автомобіль. Про це повідомляють у ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

На автозаправній станції поранень зазнав працівник, якому надали необхідну медичну допомогу. Впродовж доби російські окупанти атакували також Марганецьку громаду у Нікопольському районі. Стався приліт з БПЛА, на щастя, обійшлося без жертв.

У ПвК «Схід» повідомили, що вночі над Дніпропетровщиною збили десять крилатих ракети та «шахедів» ворога.

Нагадаємо, раніше у Вінниці вшанували пам'ять бійців спецпідрозділу КОРД, які загинули внаслідок ракетного удару росіян. Меморіальні заходи відбулися на Сабарівському кладовищі, де поховані загиблі правоохоронці. Як повідомлялось, у ніч з 21 на 22 травня 2022 року росія завдала підступного ракетного удару по Запоріжжю. Тієї ночі загинули 23 бійці Полку спецпризначення «Сафарі» НПУ з багатьох областей України.

Серед них і дев'ятеро вінничан: полковник поліції Михайло Зайцев, підполковник поліції Ігор Подзігун, майори поліції Дмитро Клименко та Богдан Щербань, капітани поліції Віталій Антощук, Богдан Булега і Віталій Олійник, а також старші лейтенанти поліції Ігор Бондарчук та Артур Турляк.

Також ми повідомляли, що мешканця Одещини засудили до 15 років позбавлення волі за наведення на область російських ракет.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар