Kolo.News.Ukraine.Region

У Вінниці вшанували пам'ять бійців КОРДу, загиблих рід час ракетного удару на Запоріжжі

У Вінниці вшанували пам
У Вінниці вшанували пам'ять бійців КОРДу, загиблих рід час ракетного удару на Запоріжжі Новини України 22 трав 2023 в 15:00

Сьогодні, 22 травня, у Вінницькій області вшанували дев’ятьох спецпризначенців, які рівно рік тому віддали свої життя, захищаючи країну від російського агресора.

Меморіальні заходи відбулися на Сабарівському кладовищі, де поховані загиблі правоохоронці.

У мітингу-реквіємі взяли участь начальник Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов, голова обласної ради Вячеслав Соколовий, Вінницький міський голова Сергій Моргунов, начальник ГУНП України у Вінницькій області Іван Іщенко, члени родин загиблих поліцейських та побратими.

«Наші воїни з честю та гідністю виконували складні завдання у зоні активних бойових дій. Вони були справжніми професіоналами. Кращими з кращих. Вони віддали життя за свободу України, за щасливе і мирне життя наших дітей», - підкреслив Сергій Борзов.

Як повідомлялось, у ніч з 21 на 22 травня 2022 року росія завдала підступного ракетного удару по Запоріжжю. Тієї ночі загинули 23 бійці Полку спецпризначення «Сафарі» НПУ з багатьох областей України.

Серед них і дев'ятеро вінничан: полковник поліції Михайло Зайцев, підполковник поліції Ігор Подзігун, майори поліції Дмитро Клименко та Богдан Щербань, капітани поліції Віталій Антощук, Богдан Булега і Віталій Олійник, а також старші лейтенанти поліції Ігор Бондарчук та Артур Турляк.

Читайте також: Бойова медикиня з Полтавщини Ірина Бабич: Мене часто запитують: «Про що ти думаєш у дорозі?» Я відповідаю: «Довезти»

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар