Kolo.News.Ukraine.Region

На Полтавщині 100 відсотків шкільних укриттів забезпечили Інтернетом

Освітянам та правоохоронцям області передали Wi-Fiроутери та комутатори
Освітянам та правоохоронцям області передали Wi-Fiроутери та комутатори Новини України 26 трав 2023 в 17:00

У Полтавській області 100 відсотків укриттів у школах забезпечені Інтернетом. Про це повідомив начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін.

Працівникам галузі освіти та правоохоронцям області передали Wi-Fi роутери та комутатори.

-        100% укриттів у школах Полтавщини відтепер забезпечені Інтернетом. Сьогодні передали роутери ще для 366 закладів у 54 громадах. Завдяки цим девайсам вдасться охопити всі укриття мережею Інтернет у закладах загальної середньої освіти. Роутери отримали в межах співпраці Мінцифри з Nokia й за сприяння ГО «Коліщата» та Вільнюської торгово-ремісничої палати, – повідомив начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін.

У дописі йдеться також про те, що за підтримки партнерів 14 комутаторів передали правоохоронцям Полтавщини. Їх використовуватимуть для того, щоб модернізувати системи відеонагляду у семи підрозділах Національної поліції у територіальних громадах області.

Заступник начальника Полтавської ОВА Ігор Панченко розповів, що минулого року завдяки інтегрованій системі відеоспостереження та відеоаналітики у області вдалося розкрити 3400 тяжких і особливо тяжких злочинів.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що у Полтаві провели футбольний турнір, присвячений пам’яті Героя України Андрія Конопльова. Андрій Конопльов народився 29 квітня 1977 року. 7 серпня 2014 року був мобілізований, а загинув 23 січня 2015 року. Незаконні збройні формування на Донеччині здійснили наступ на взводний опорний пункт, застосовуючи при цьому стрілецьку зброю, танки та артилерію. Старший сержант Конопльов, попередивши командування та здійснивши кілька влучних пострілів, знищив один із ворожих танків. Потім підбив і другий. Завдяки вчинку Андрія, який пожертвував своїм життям, наступ противника був відбитий і позиції утримані.

У 2018 році Андрію Конопльову присвоєно звання «Герой України» посмертно.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар