Kolo.News.Ukraine.Region

На Вінниччині медикам передали обладнання від МОЗ України

Вручив медикам обладнання начальник Вінницької ОВА.
Вручив медикам обладнання начальник Вінницької ОВА. Новини України 26 трав 2023 в 12:00

27-го травня, напередодні Дня екстреної медицини, лікарям Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф передали необхідне для роботи обладнання. Вручив лікарям відповідні сертифікати на обладнання від МОЗ України начальник Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов. Серед переданої допомоги – монітори, пацієнта, апарати ШВЛ, дефібрилятори, ноутбуки, електрогенератори, сумки для надання невідкладної допомоги – повідомляють на сайті Вінницької ОВА.

-        Вітаю усіх лікарів, фельдшерів, водіїв та всіх, хто працює в кол-центрі екстреної медичної допомоги за вашу цілодобову роботу, від якої залежить здоров'я та життя людей. Сьогодні від МОЗ України передаємо вам необхідні речі для роботи. Ви дуже багато робите для нашої Перемоги! – сказав у вітальному виступі Сергій Борзов.

При цьому керівник області пригадав, як професійно та злагоджено працювали фахівці екстреної медицини під час трагедії 14-го липня. Завдяки цьому вдалося уникнути сотень смертей.

-        Ви виїжджали для евакуації поранених у Запорізьку, Миколаївську області і, навіть, в Маріуполь, коли ще можна було туди їхати. Вінницькі бригади одними із перших поїхали в деокуповану Херсонщину. І ми всі раділи, коли ви повернулися до Вінниці. Ви на власні очі побачили наслідки руського міра. А ще ви транспортуєте наших військових до лікарень. І це теж важлива та необхідна робота. Ви професійні й сміливі!,- наголосив керівник.

Нагадаємо, у Вінницькій обласній лікарні імені Пирогова відремонтували найбільше у області укриття, в якому можуть розмістити близько 500 людей.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар