Kolo.News.Ukraine.Region

У Дніпрі ворог ударив ракетою по спальному району міста: загинуло двоє людей, кілька – зникли безвісно (ФОТО)

Удар зачепив медичний заклад та ветеринарну клініку
ТОП ТемаВажливо
Удар зачепив медичний заклад та ветеринарну клініку Новини України 26 трав 2023 в 16:00

Російській окупанти здійснили другий за день ракетний обстріл міста Дніпро. Влучили ракетою просто у один із медичних закладів, у якому медики амбулаторно надавали пацієнтам допомогу. Після прильоту будівля загорілася, також спалахнула ветеринарна клініка, яка розташовується неподалік. Відомо вже про кількох загиблих внаслідок ракетного удару, ще декількох людей досі розшукують. Про це повідомили у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації.

-        Важкий день для Дніпра. Дві потужні ракетні атаки. З перервою у кілька годин. Ворог вгатив по спальному району міста. Лікарні та ветеринарній клініці. Зачепило й стадіон, училище і житлові будинки. Двоє загиблих. Серед них – 69-річний чоловік, який просто проходив повз. Його вбило уламком ворожого залізяччя, - розповів перший заступник начальника ОВА Володимир Орлов.

У ОВА повідомляють, що в момент влучення по лікарні медики якраз проводили перезмінку, це дозволило уникнути більшої кількості постраждалих.

-        Прийом вівся на двох поверхах. Ще один відвели під переселенців. Та вони мали з’їхати звідси ще місяць тому. Сподіваюся, вони це зробили. Після того, як о 13:40 пожежу загасили, стали до пошуку людей. Місцезнаходження ще трьох осіб, які могли перебувати тут у цей момент, й досі невідоме, – пояснив міський голова Дніпра Борис Філатов. 

Вдень із ветеринарної клініки дістали тіло одного із загиблих. Відомо, що у момент удару чоловік робив у приміщенні ремонт. 27 травня у Дніпрі оголосили Днем жалоби за загиблими.

Нагадаємо, до 15 років за ґратами засудили одесита, який здавав російським окупантам інформацію про розташування ППО.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар