Kolo.News.Ukraine.Region

У Вінниці розпочався форум «Молодь у післявоєнному відновленні України»

У Вінниці розпочався форум «Молодь у післявоєнному відновленні України»
У Вінниці розпочався форум «Молодь у післявоєнному відновленні України» Новини України 09 серп 2023 в 18:00

Молодь – рушійна сила розвитку нашої громади та всієї України. Це головна теза форуму «Молодь у післявоєнному відновленні України». Він розпочався сьогодні, 9 серпня, повідомили у Вінницькій міській раді.

Керівники міста та області привітали присутніх з прийдешнім Днем молоді, який в Україні другий рік поспіль святкують 12 серпня. Міський голова Сергій Моргунов зазначив, що молоді люди завжди були рушієм змін. В Україні вони мали ключову роль під час Революції Гідності.

«Наша молодь – це не тільки наше майбутнє, але й сьогодення. Саме вони відбудовуватимуть та відновлюватимуть нашу країну після війни. Дуже радий, що у нашій громаді так багато ініціативних молодих людей. Це і громадські діячі, і волонтери, і члени нашого депутатського корпусу. Переконаний, що молоде і старше, досвідченіше, покоління повинні працювати в синергії. Тільки так можна досягти вдалого результату», – зауважив очільник міста.

До вітального слова долучився і голова Вінницької обласної ради Вячеслав Соколовий: «У найбільш відповідальні для країни дні – на початку повномасштабного вторгнення – наша молодь завжди була попереду. І наразі дуже важлива ваша активність в громадах регіону. Зі свого боку, ми завжди будемо вашими партнерами і сприятимемо розвитку молодіжного середовища в області».

Молодь мала унікальну нагоду поспілкуватися з очільниками міста та області у неформальній обстановці. До спілкування долучився також очільник Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Володимир Гройсман: «Цілеспрямовані, розумні, відкриті, патріотичні люди. Роль юних українців стане вирішальною у відбудові нашої країни. А поки що найголовніше – підтримувати наших воїнів».

Лідери громади відповіли на питання молодих колег про важливість командної роботи та соціальних зв’язків, дали поради, на чому варто зосередитись на початку своєї політичної та громадської діяльності.

У кінці форуму молодь представить свої ідеї щодо подальшого розвитку та відновлення України.

Читайте також: Посол Молдови відвідав Кіровоградщину із робочим візитом

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар