Kolo.News.Ukraine.Region

Посол Молдови відвідав Кіровоградщину із робочим візитом

Начальник Кіровоградської ОВА подякував Молдові за підтримку
ТОП Тема
Начальник Кіровоградської ОВА подякував Молдові за підтримку Новини України 04 серп 2023 в 12:14

Із робочим візитом на Кіровоградщині побував Валеріу Ківер, Надзвичайний та Повноважний посол Республіку Молдова в Україні. Він обговорив із Андрієм Райковичем, начальником Кіровоградської обласної військової адміністрації, подальшу співпрацю між Молдовою та Кіровоградщиною. Про це повідомляють на сторінці Кіровоградської ОВА у соціальній мережі Facebook.

Валеріу Ківер під час зустрічі згадав, що із початку повномасштабної війни на територію Молдови прибули 80 тисяч українців.

- Ми поряд з вами, ми підтримуємо вас. Без ваших мужніх воїнів і людей нам було б дуже тяжко, - наголосив Ківер.

Раніше ми розповідали, що на Одещину прибула місія ЮНЕСКО, щоб оцінити наслідки руйнування культурних об’єктів внаслідок російських обстрілів.

Також ми розповідали, що міжнародний фонд Global Empowerment mission встановлює вікна у багатоповерхівці з Умані, у яку влучили ракетою російські окупанти. GEM — це некомерційна організація, заснована у 2011 році як служба реагування на глобальні катастрофи. Місія має на меті забезпечити всебічну підтримку найбільш вразливих груп населення, що страждають від різноманітних катастроф у всьому світі.

Також, на Дніпропетровщині жіночі та сімейні підприємства можуть отримати гранти від американських партнерів. Мешканці Дніпропетровщини можуть отримати до 35 тис доларів на розвиток бізнесу. Така підтримка – від  Програми USAID.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар