Kolo.News.Ukraine.Region

Агресор поцілив ракетами по Новомосковському району

Агресор поцілив ракетами по Новомосковському району
Агресор поцілив ракетами по Новомосковському району Новини України 17 серп 2023 в 08:00

Під ранок ворог атакував область ракетами. Гучно було в Новомосковському районі. Місцевих мешканців не зачепило. Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС України у Дніпропетровській області.

Без світла залишилися 10 тис людей в двох населених пунктах. Фахівці проблему вже усунули, домівки заживили.

Інші наслідки атаки нині уточнюються.

Протягом минулої доби ворог завдав 8 ракетних та 82 авіаційних удари, здійснив 76 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення, зокрема й діти. Руйнувань зазнала портова інфраструктура на Одещині, житлові будинки та інша цивільна інфраструктура Харківської, Луганської, Донецької, Дніпровської та Херсонської областей.

За уточненою інформацією, в результаті успішної бойової роботи силами та засобами протиповітряної оборони минулої доби знищено 2 крилатих ракети Х-35/Х-59 та 16 ворожих БпЛА “Shahed-136/131”.

Нагадаємо, учора, 16 серпня, окупаційна армія вдарила по Нікопольському та Синельниківському районах. Загинула людина. Семеро постраждали. Пошкоджені, зокрема, будинки,  сільгосппідприємство, навчальний заклад. Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС України у Дніпропетровській області.

У Межівській громаді Синельниківського району загинув 18-річний хлопець. Ще шестеро людей постраждали. Серед них 2-річна дівчинка. Зараз вона в задовільному стані, лікуватиметься амбулаторно.

Через удар здійнялося три пожежі, які рятувальники вже приборкали. Понівечені 49 приватних осель. Пошкоджені сільськогосподарське підприємство, навчальний заклад. Побиті авто.

Неспокійно було і на Нікопольщині. По району ворог бив тричі. З важкої артилерії обстріляв Нікополь та Марганецьку громаду.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар