Kolo.News.Ukraine.Region

На Одещині посадили на 15 років чоловіка, який зґвалтував дитину

Фото: ілюстративне
Фото: ілюстративне Новини України 06 серп 2023 в 14:44

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Біляївської окружної прокуратури жителя Одеської області визнали винним у зґвалтуванні малолітньої дитини та в крадіжках. Про це повідомили в пресслужбі Одеської обласної прокуратури.

Ґвалтівника посадили за ґрати на 15 років.

Прокурори довели в суді, що наприкінці травня 2021 року, в одному із сіл Одеського району, чоловік почав переслідувати восьмирічну дівчинку, коли та їхала додому на велосипеді від стоматолога. Злочинець схопив дівчинку за руку та затягнув до напівзруйнованого будинку.

Попри сльози, супротив та благання дитини відпустити її, він зґвалтував її.

При цьому, засуджений наказав дівчинці нікому не розповідати про вчинені ним протиправні дії.

Крім того, незадовго до скоєння зґвалтування чоловік обікрав шість будинків своїх односельців.

Читайте також: В Україні запропонували після війни не випускати чоловіків за кордон. Екснардеп, керівник Українського інституту майбутнього та в минулому журналіст Вадим Денисенко повідомив на своїй фейсбук-сторінці, що після перемоги України у цій війні хоче продовження заборони виїзду чоловікам за кордон, як мінімум на три роки. Свою позицію він аргументував тим, що українська нація не збережеться, якщо відкрити кордони для чоловіків. Також керівник інституту майбутнього висловився за дозвіл військовим виїжджати за кордон у відрядження, відпустку або на лікування.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар