Kolo.News.Ukraine.Region

На Черкащині чули звуки вибухів під час повітряної тривоги

Фото: ілюстративне
Фото: ілюстративне Новини України 03 трав 2023 в 14:44

3 травня у Черкаській області під час повітряної тривоги місцеві жителі могли чути звуки вибухів. Як повідомив очільник Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець, в області працювали сили протиповітряної оборони.

"Як повідомляє Командування Повітряних Сил Збройних Сил України, знищено 21 ударний дрон «Shahed-136/131» противника. Для Черкащини ця тривога минула без наслідків. Протиповітряна оборона відпрацьовувала повітряні цілі — звідси звуки, які подекуди було чутно. Дякуємо нашим оборонцям неба за захист!", – повідомив Ігор Табурець.

Також вибухи чули в Дніпропетровській області. У ніч на 3 травня окупаційні війська російської федерації вдарили іранським ударним дроном "Shahed-136" по адміністративній будівлі у Дніпрі. На місці виникла пожежа. Вогонь вдалося загасили. На щастя, поранених та загиблих серед людей немає. Також у Повітряному командуванні "Схід" повідомили, що українські сили протиповітряної оборони знищили 11 іранських дронів-камікадзе "Shahed-136/131". Сім з них збили над Дніпропетровською областю, інші над Запорізькою.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар