Kolo.News.Ukraine.Region

Біля Бахмуту загинув воїн з Полтавщини Василь Микитась

Біля Бахмуту загинув воїн з Полтавщини Василь Микитась
Біля Бахмуту загинув воїн з Полтавщини Василь Микитась Новини України 12 трав 2023 в 15:00

Василь Микитась, боєць з Полтавщини, який служив на захисті українських територій від російських військ, загинув на війні. Про це повідомив Роман Істомін, речник Полтавського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Василю Микитасю було 40 років, і він загинув під час бойових дій в районі міста Бахмут, Донецька область. Він мав звання солдата і виконував обов'язки у складі протитанкового відділення.

Василь помер 6 травня. Попрощалися з бійцем 12 травня у місті Кременчук. 

У чоловіка залишилася мати та інші близькі.

Читайте також: Тіла трьох людей було виявлено в річках у Миргородському та Полтавському районах, їх діставали як рятувальники, так і місцеві жителі. 11 травня рибалка виявив тіло чоловіка у річці Псел у місті Гадяч. Він відразу повідомив поліцію та рятувальників, які прибули на місце та витягли цю особу. Ідентифікація чоловіка наразі проводиться. Того ж дня, у селі Новоселівка, місцеві мешканці помітили тіло жінки у ставку. Вони самостійно витягли це тіло і викликали поліцію. Поліцейські встановлюють особу жінки. Ще одне тіло загиблої людини було виявлено у річці Псел у селі Сухорабівка Решетилівської громади. Місцеві жителі побачили це тіло і теж викликали поліцію. Рятувальники також прибули на місце та витягли тіло чоловіка, який народився в 1966 році, на берег.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар