Kolo.News.Ukraine.Region

На війні загинув 32-річний військовий Максим Гайдай з Черкащини

На війні загинув 32-річний військовий Максим Гайдай з Черкащини
На війні загинув 32-річний військовий Максим Гайдай з Черкащини Новини України 11 трав 2023 в 16:00

На війні із російською федерацією втратили захисника з Канева – Максима Гайдая, військовослужбовця. Інформацію про це повідомила пресслужба міської ради міста Канева.

32-річний Максим Гайдай з Канева, втратив життя в бою на Донеччині, виконуючи своє військове завдання.

За словами пресслужби, він служив у складі артилерійського взводу артилерійської батареї артилерійського дивізіону військової частини.

Максима Гайдая проведуть останню путь 12 травня на центральному кладовищі Канева.

Нагадаємо, що 11 травня біля Полтавського Свято-Успенського собору попрощалися з двома полеглими воїнами – Дмитром Юденком та Валерієм Сосновським. 6 травня поблизу Бахмута загинув військовий, молодший сержант Дмитро Юденко. Чоловік був громадським активістом, головою громадського об'єднання "Вороскол", ветераном полку "Азов". Дмитро пішов на війну у 2014 році, після того, як загинув його молодший брат Євген. Воїн записався в добровольчий батальйон "Азов". Після двох з половиною років участі в АТО чоловік повернувся до цивільного життя. Після повномасштабного вторгнення росії повернувся до війська: спочатку записався до лав територіальної оборони, а потім у новостворену третю окрему штурмову бригаду. Того ж 6 травня біля села Георгіївка Донецької області, загинув військовий, солдат Валерій Сосновський. Валерію було 38 років. Був водієм стрілецького відділення.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар