Kolo.News.Ukraine.Region

Шестикласник з Вінниччини взяв "срібло" на Чемпіонаті Європи з тхеквондо

Шестикласник з Вінниччини взяв "срібло" на Чемпіонаті Європи з тхеквондо
Шестикласник з Вінниччини взяв "срібло" на Чемпіонаті Європи з тхеквондо Новини України 12 трав 2023 в 19:30

Український шестикласник Ілля Савченко з міста Стрижавка, Вінницька область, виборов "срібло" на Чемпіонаті Європи з тхеквондо у віковій категорії 11-13 років та вазі 45 кг. Змагання відбулися в італійському місті Єзоло, де зібралися 700 спортсменів з 32 країн.  Про це повідомив голова територіальної громади Михайло Демченко.

Під час турніру Ілля здобув перемогу над італійським та шотландським суперниками, а в півфіналі зустрівся з іншим українським спортсменом. У фіналі він виборов друге місце.

"У віковій категорії 11-13 років та вазі 45 кг Ілля виграв спочатку в італійського суперника, а в півфіналі – у шотландського. Фінал же приніс йому 2 місце у поєдинку з іншим спортсменом з України", – повідомив Михайло Демченко.

Ілля вчиться в 6 класі Стрижавського ліцею №1 і займається тхеквондо в спортивно-оздоровчому гуртку з 2 класу. Він готувався до Чемпіонату Європи протягом року, брав участь у внутрішніх змаганнях України, де посів третє місце.

"До Чемпіонату Європи готувалися ще з вересня. До цієї поїздки брали участь в українському Чемпіонаті та кубку України, отримавши треті місця. Зі Стрижавки на Чемпіонат Європи поїхав також Олексій Петрощук", – сказав тренер Юрій Панас.

Нагадаємо, що Спортсменка з Дніпра взяла третє місце на міжнародному турнірі з тхеквондо.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар