Kolo.News.Ukraine.Region

Спортсменка з Дніпра взяла третє місце на міжнародному турнірі з тхеквондо

Спортсменка з Дніпра взяла третє місце на міжнародному турнірі з тхеквондо
Спортсменка з Дніпра взяла третє місце на міжнародному турнірі з тхеквондо Новини України 12 трав 2023 в 19:00

Спортсменка Марія Леонова з Дніпра здобула третє місце на міжнародному турнірі з тхеквондо E-2 Multi European Game. Про це повідомили на офіційній Facebook-сторінці міської спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву.

Марія Леонова здобула бронзову медаль серед юніорок у ваговій категорії -63 кг на цих змаганнях, які проходили у місті Сараєво, Боснія і Герцеговина з 10 по 14 травня.

Нагадаємо, що В Одесі затримали одного з командирів військового госпіталю, який запропонував отримати інвалідність військовослужбовцю за хабар у розмірі 5000 доларів США. За даними поліції, військовий, який мав проблеми зі здоров'ям, планував пройти військово-лікарську комісію для отримання статусу інваліда. Однак він отримав пораду від знайомого, яка полягала в тому, що один із командирів місцевого військового госпіталю міг допомогти йому отримати цей статус за 5000 доларів. Військовослужбовець звернувся до правоохоронних органів, і 11 травня під час передачі грошей через посередника командира цей офіцер був затриманий.

Також читайте: Якщо російська федерація гальмуватиме "зернову угоду" в Україні можуть зупинитися заводи.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар