Kolo.News.Ukraine.Region

В Одесі чоловік використав газовий балончик проти собаки

В Одесі чоловік використав газовий балончик проти собаки
В Одесі чоловік використав газовий балончик проти собаки Новини України 12 трав 2023 в 16:30

У Одесі виявили чоловіка, який використав газовий балончик проти безпритульного пса. Цей чоловік може бути покараний за жорстоке поводження з тваринами. Інцидент стався на території одного з житлових комплексів поблизу дитячого майданчика на вулиці Басейній. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області.

28-річний чоловік застосував газовий балончик проти безпритульного пса, хоча цей пес не становив загрози для нього на той момент. Поліція встановила, що чоловік має фобію перед вуличними собаками.

Правоохоронці склали на чоловіка два протоколи за статтями Кодексу України про адміністративні правопорушення: частина 1 статті 89 (жорстоке поводження з тваринами) і частина 1 статті 195-3 (порушення правил застосування спеціальних засобів самооборони). 

Максимальне покарання за ці порушення - штраф від 3400 до 5100 гривень.

Пес, за інформацією поліції, не постраждав від дій чоловіка.

Нагадаємо, що якщо росія гальмуватиме "зернову угоду" в Україні можуть зупинитися заводи. За словами генерального директора Української аграрної конфедерації, Павла Коваля, Росія може спричинити зупинку роботи заводів в Україні через гальмування "зернового коридору". Він наголошує, що росія намагається гальмувати рух суден, особливо тих, які перевозять дорожчі товари, наприклад, соняшникову олію. Якщо танкери з цією олією не будуть пропускатися через "коридор", то це може призвести до зупинки роботи двох-трьох заводів по переробці соняшника в Україні.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар