Kolo.News.Ukraine.Region

Воїнів, які боронили Зміїний та пройшли російський полон, нагородили орденами

Воїнів, які боронили Зміїний та пройшли російський полон, нагородили орденами
Воїнів, які боронили Зміїний та пройшли російський полон, нагородили орденами Новини України 19 трав 2023 в 15:00

Голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко вручив 21 державну нагороду прикордонникам та прикордонницям. Про це повідомили на фейсбук-сторінці Державної прикордонної служби України.

Четверо прикордонників удостоєні орденів «За мужність» III ступеня. Один офіцер отримав орден Данила Галицького. Трьох захисників відзначено медаллю «За військову службу Україні».

Також очільник прикордонного відомства вручив відважним охоронцям кордону одну медаль «За бездоганну службу» III ступеня та одинадцять медалей «Захиснику Вітчизни», а одна прикордонниця отримала медаль «За врятоване життя».

Серед них були прикордонники Євген Коновка, Микита Журʼян та Андрій Владиченко, які повернулись з російського полону. Про це повідомляє Суспільне.

Коновка, Жур'ян та Владченко захищали Зміїний, де й потрапили у полон. Військових звільнили 24 листопада 2022 року внаслідок обміну.

Читайте також: Служба безпеки України повідомила про підозру жительці Одеси за підтримку збройної агресії російської федерації проти України. Після початку повномасштабного вторгнення жінка активно закликала у соцмережах до підтримки окупантів, а також виправдовувала їхні воєнні злочини.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар