Kolo.News.Ukraine.Region

Жителя Умані судитимуть за втечу від військової служби

Жителя Умані судитимуть за втечу від військової служби
Жителя Умані судитимуть за втечу від військової служби Новини України 04 трав 2023 в 18:00

38-річного жителя Черкаської області судитимуть. До суду скерували акт стосовно нього, бо той ухилявся від призову на військову службу під час мобілізації. Про це повідомили в Полтавській обласній прокуратурі.

38-річний житель Умані, будучи цілком придатним до військової служби, відмовився від служби в лавах Збройних Силах України. Отримавши повістку про відправку до військової частини, прибув до районного центру комплектування та соціальної підтримки, проте з метою ухилення від військової служби самовільно залишив вказаний центр.

Після цього правоохоронці почали шукати чоловіка, та успішно його знайшли.

До суду скерували обвинувальний за фактом ухилення від призову на військову службу під час мобілізації згідно зі статтею 336 Кримінального кодексу України.

Наразі йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років.

Нагадаємо, що У Черкаській області двоє чоловіків підробили документи та заволоділи олійним заводом. Мова йде про "Красногірський олійний завод". Двоє чоловіків: 36 та 35 років, родом з Кропивницького, заволоділи підприємством. Вони заволоділи майновими правами одного з товариств з обмеженою відповідальністю шляхом підроблення документів.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар