Kolo.News.Ukraine.Region

Чотирирічний хлопчик застряг у болоті на Одещині: його шукали поліція, військові та жителі села

Чотирирічний хлопчик застряг у болоті на Одещині: його шукали поліція, військові та жителі села
Чотирирічний хлопчик застряг у болоті на Одещині: його шукали поліція, військові та жителі села Новини України 20 трав 2023 в 20:00

У селищі Подільському, яке розташоване в Одеському районі Одеської області, поліціянти здійснили врятування чотирирічного хлопчика, який загубився та застряг у болоті. Про це повідомили 20 травня в пресслужбі Головного управління Національної поліції в Полтавській області.

Родичі помітили зникнення малюка о 11 годині ранку. Після години безрезультативних пошуків бабуся звернулася до правоохоронців, обурена тим, що її онук має проблеми зі здоров'ям і майже не володіє мовними навичками.

Близько п'яти годин пошуків малюка були залучені правоохоронці, військовослужбовці та небайдужі місцеві жителі, а також висококваліфіковані кінологи із рятувальними собаками. Усі сили кинули на пошук чотирирічного хлопчика.

Щасливою випадковістю, маленького хлопчика вдалося знайти за кілометр від його дому, де він застряг у глибокому болоті й не міг закликати на допомогу. Його знайшов дільничний офіцер поліції Олександр Бондаренко та передав рідним.

Читайте також: На Дніпропетровщині провели Відкритий обласний турнір з рукопашного бою пам’яті Вадима Сотнікова. З початком великої війни Вадим пішов добровольцем на фронт. За Україну загинув 29 травня 2022 року у боях на Луганщині.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар