Kolo.News.Ukraine.Region

На Черкащині чоловік побив сплячу дружину металевим прутом

На Черкащині чоловік побив сплячу дружину металевим прутом
На Черкащині чоловік побив сплячу дружину металевим прутом Новини України 20 трав 2023 в 18:30

У місті Жашкові Черкаської затримали чоловіка, який побив дружину металевим прутом, коли та спала. Жінка наразі в лікарні, чоловікові загрожує термін. Про це повідомили 20 травня в Головному управлінні Національної поліції в Черкаській області.

За інформацією слідства правоохоронці встановили, що 76-річний чоловік взяв металевого прута та наніс ним декілька ударів 72-річній дружині, яка спала в іншій кімнаті будинку. Близько шести ударів припали по голові й тілу жінки.

Зараз вона в лікарні. Слідчі оголосили фігуранту про підозру у вчиненому злочині за ч. 1 ст. 121 — Умисне тяжке тілесне ушкодження, Кримінального кодексу України.

Наразі чоловік знаходиться під вартою. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Нагадаємо, що В Одесі до 15 років за ґратами засудили чоловіка, який передавав спецслужбами російської федерації дані про розміщення Збройних Сил України в Одеській області. На суді чоловік у скоєному зізнався, однак розкаюватися відмовився, пояснивши це тим, що у нього є "ідеологічні вподобання". За державну зраду та зберігання, придбання вогнепальної зброї суд призначив позбавлення волі строком на 15 років з конфіскацією майна.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар