Kolo.News.Ukraine.Region

На Одещині попрощалися з полеглим воїном Геннадієм Горшковим

На Одещині попрощалися з полеглим воїном Геннадієм Горшковим
На Одещині попрощалися з полеглим воїном Геннадієм Горшковим Новини України 20 трав 2023 в 14:00

У місті Ізмаїл, що розташоване в Одеській області, відбулася церемонія прощання із відсутнім тепер прикордонником Геннадієм Горшковим, який, припинив свою земну подорож в районі міста Бахмут в Донецькій області, в результаті мінно-вибухового поранення. Цю інформацію повідомили 20 травня в Ізмаїльському прикордонному загоні.

Геннадій Горшков віддав службу в Ізмаїльському загоні морської охорони до 2000 року, а після цього звільнився та займався службою в воєнізованій охороні. Під час початку повномасштабної військового вторгнення російської федерації він повернувся до рядів прикордонників та служив на катері.

У 2023 році він перевівся до бойового підрозділу Донецького прикордонного загону. 12 травня цей захисник втратив своє життя неподалік від Бахмута через отримане поранення.

Геннадій залишив за собою двох дітей – 22-річну доньку Ганну та 20-річного сина Андрія, які продовжують його спадок і пам'ять.

Читайте також: Одеська спортсменка Рената Подолян не візьме участі в чемпіонаті світу з тхеквондо через участь росіян і білорусів в цих змаганнях. Про відмову збірної України з тхеквондо брати участь у чемпіонат світу-2023 повідомив віцепрезидент федерації тхеквондо України Сергій Васильченко.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар