Kolo.News.Ukraine.Region

Одеська спортсменка відмовилася брати участь у чемпіонаті світу з тхеквондо через участь росіян і білорусів

Одеська спортсменка відмовилася брати участь у чемпіонаті світу з тхеквондо через участь росіян і білорусів
Одеська спортсменка відмовилася брати участь у чемпіонаті світу з тхеквондо через участь росіян і білорусів Новини України 19 трав 2023 в 17:30

Одеська спортсменка Рената Подолян не візьме участі в чемпіонаті світу з тхеквондо через участь росіян і білорусів в цих змаганнях. Про це повідомили у Відділенні НОК України в Одеській області.

Про відмову збірної України з тхеквондо брати участь у чемпіонат світу-2023 повідомив віцепрезидент федерації тхеквондо України Сергій Васильченко.

Змагання проходитимуть в Баку з 29 травня по 6 червня.

Рената Подолян мала виступити у категорії "+73 кг", і зараз вона перебуває разом зі збірною України в Італії, де готується до змагань.

Нагадаємо, що український шестикласник Ілля Савченко з міста Стрижавка, Вінницька область, виборов "срібло" на Чемпіонаті Європи з тхеквондо у віковій категорії 11-13 років та вазі 45 кг. Змагання відбулися в італійському місті Єзоло, де зібралися 700 спортсменів з 32 країн. Про це повідомив голова територіальної громади Михайло Демченко.

А також спортсменка Марія Леонова з Дніпра здобула третє місце на міжнародному турнірі з тхеквондо E-2 Multi European Game. Марія Леонова здобула бронзову медаль серед юніорок у ваговій категорії -63 кг на цих змаганнях, які проходили у місті Сараєво, країни Боснія і Герцеговина з 10 по 14 травня. Про це повідомили на офіційній Facebook-сторінці міської спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар