Kolo.News.Ukraine.Region

Сергій Кришталь з Полтавщини загинув на Донеччині

Сергій Кришталь з Полтавщини загинув на Донеччині
Сергій Кришталь з Полтавщини загинув на Донеччині Новини України 20 трав 2023 в 16:47

21-річний Сергій Кришталь, який поліг під час оборони України від російського ворога. Чоловік був родом із міста Хорол. Про це повідомили в Хорольській територіальній громаді.

Сергій Кришталь був солдатом. Служив гранатометником у складі окремої президентської бригади імені гетьмана Богдана Хмельницького.

17 травня військовий загинув внаслідок мінометно-артилерійського обстрілу. Це сталося в районі міста Авдіївка в Донецькій області.

У бійця залишилися батьки та молодший брат. Дата прощання з воїном поки уточнюється.

Нагадаємо, що Меморіальну дошку на честь загиблого захисника Іллі Негара відкрили у селі Болган Студенянської громади у Вінницькій області. З початку повномасштабного вторгнення Ілля Негар був старшим штурманом авіаційної ескадрильї, ніс службу в 7-й бригаді тактичної авіації імені І. Франка. У складі екіпажу льотчик виконав 14 бойових вильотів, знищив десятки одиниць військової техніки та сотні російських військових. 19 травня 2022 року майор Ілля Негар разом із підполковником на винищувачі Су-24м здійснили свій останній політ поблизу міста Соледар в Донецькій області. Захисника посмертно нагородили орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар