Kolo.News.Ukraine.Region

В Одесі чоловік задавив собаку на легковику, та втік з місця пригоди

Фото: ілюстративне
Фото: ілюстративне Новини України 20 трав 2023 в 13:30

В Одесі правоохоронці відшукали водія, який на смерть збив безпритульного собаку та втік з місця події. Про це 20 травня повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції Одеської області.

В інтернеті поліцейські помітили відео на якому видно, як водій автомобіля "Kia" у дворі одного з житлових комплексів на вулиці Артилерійській збив пса і поїхав.

Пізніше чоловіка відшукали. Той пояснив, що не помітив тварину під час руху. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 299  (жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України та встановлюють всі обставини події.

Також читайте: Служба безпеки України викрила трьох проросійських агітаторів у Полтавській та Дніпропетровській областях. Так, на Полтавщині за матеріалами СБУ вісім років тюрми загрожує двом ворожим пропагандистам. Один з них – працівник місцевого підприємства критичної інфраструктури, який прославляв повномасштабне вторгнення російської федерації в Україну. Інший фігурант «просував» в інтернеті ідею встановлення в українських містах пам’ятників Кадирову. А у Дніпропетровській області викрито колишнього місцевого комерсанта, що героїзував бойовиків ПВК «Вагнер» та виправдовував їхню участь у штурмі українських міст на сході України. Деструктивні «гасла» він поширював через інтернет, а також під час спілкування зі знайомими.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар