Kolo.News.Ukraine.Region

В Одесі засудили чоловіка за державну зраду

В Одесі засудили чоловіка за державну зраду
В Одесі засудили чоловіка за державну зраду Новини України 20 трав 2023 в 17:30

В Одесі до 15 років за ґратами засудили чоловіка, який передавав спецслужбами російської федерації дані про розміщення Збройних Сил України в Одеській області. Про це 20 травня повідомили у пресслужбі Приморського районного суду Одеси.

За їхніми даними, з 27 квітня по 25 травня 2022 року чоловік добував та передавав розвідувальну інформацію представнику російської федерації про розташування в Одесі й Одеській області підрозділів Збройних Сил України та інших військових.

На суді чоловік у скоєному зізнався, однак розкаюватися відмовився, пояснивши це тим, що у нього є "ідеологічні вподобання". 

За державну зраду та зберігання, придбання вогнепальної зброї суд призначив позбавлення волі строком на 15 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що Служба безпеки України викрила трьох проросійських агітаторів у Полтавській та Дніпропетровській областях. Так, на Полтавщині за матеріалами СБУ вісім років тюрми загрожує двом ворожим пропагандистам. Один з них – працівник місцевого підприємства критичної інфраструктури, який прославляв повномасштабне вторгнення російської федерації в Україну. Інший фігурант «просував» в інтернеті ідею встановлення в українських містах пам’ятників Кадирову. А у Дніпропетровській області викрито колишнього місцевого комерсанта, що героїзував бойовиків ПВК «Вагнер» та виправдовував їхню участь у штурмі українських міст на сході України.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар