Kolo.News.Ukraine.Region

Пошукові роботи в Дніпрі завершено, – ДСНС

Пошукові роботи в Дніпрі завершено, – ДСНС
Пошукові роботи в Дніпрі завершено, – ДСНС Новини України 27 трав 2023 в 09:00

Станом на ранок 27 травня пошукові роботи на місці удару по медичному закладу у Дніпрі завершено, повідомили в Державній службі з надзвичайних ситуацій України.

Троє людей досі залишаються безвісти зниклими. На місці ракетного удару виявили фрагменти тіл. Їх перевіряють експерти-криміналісти.

Також відомо про 32 поранених, з них 13 – досі в лікарні. П'ятеро – важкі. Двоє людей загинули.

Нагадаємо, російській окупанти здійснили другий за день ракетний обстріл міста Дніпро. Влучили ракетою просто в один із медичних закладів, у якому медики амбулаторно надавали пацієнтам допомогу. Після прильоту будівля загорілася, також спалахнула ветеринарна клініка, яка розташовується неподалік. Відомо вже про кількох загиблих внаслідок ракетного удару, ще декількох людей досі розшукують. У ОВА повідомляють, що в момент влучення по лікарні медики якраз проводили перезмінку, це дозволило уникнути більшої кількості постраждалих. Вдень із ветеринарної клініки дістали тіло одного із загиблих. Відомо, що у момент удару чоловік робив у приміщенні ремонт. 27 травня у Дніпрі оголосили Днем жалоби за загиблими.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар