Kolo.News.Ukraine.Region

Російські військові гатили по Дніпропетровщині з артилерії

Фото: ілюстративне
Фото: ілюстративне Новини України 27 трав 2023 в 08:00

У ніч на 27 травня російські військові двічі вдарили по Нікопольському району Дніпропетровської області. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив очільник обласної ради Микола Лукашук.

За його словами, ввечері 26 травня армія РФ атакувала Марганецьку громаду з важкої артилерії. Поранених та загиблих немає.

На ранок росія здійснила повторну атаку по території громади. Пошкоджена лінія електропередач.

В інших районах області протягом ночі було тихо, написав посадовець.

Нагадаємо, що російській окупанти здійснили другий за день ракетний обстріл міста Дніпро. Влучили ракетою просто у один із медичних закладів, у якому медики амбулаторно надавали пацієнтам допомогу. Після прильоту будівля загорілася, також спалахнула ветеринарна клініка, яка розташовується неподалік. Відомо вже про кількох загиблих внаслідок ракетного удару, ще декількох людей досі розшукують. У ОВА повідомляють, що в момент влучення по лікарні медики якраз проводили перезмінку, це дозволило уникнути більшої кількості постраждалих. Вдень із ветеринарної клініки дістали тіло одного із загиблих. Відомо, що у момент удару чоловік робив у приміщенні ремонт. 27 травня у Дніпрі оголосили Днем жалоби за загиблими.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар