Kolo.News.Ukraine.Region

Над Дніпропетровщиною вночі сили ППО збили ракети та безпілотник

На щастя, обійшлося без потерпілих
На щастя, обійшлося без потерпілих Новини України 09 черв 2023 в 07:58

Вночі 9-го червня сили протиповітряної оборони Збройних Сил України збили над Дніпропетровською областю ракети та безпілотник. Про це повідомили у Дніпропетровській обласній військовій  адміністрації із посиланням на військових із повітряного командування «Схід». Там повідомили, що збили дві крилаті ракети та один безпілотник. За інформацією Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області, уламки збитих ворожих цілей впали у Новомосковському районі області. Внаслідок падіння були пошкоджені два приватних житлових будинки, автомобіль та газопровід. На щастя, люди внаслідок атаки не постраждали.

За день до цього російські окупанти п’ять разів здійснили обстріли Нікопольського району. Марганецька громада та Нікополь піддалися обстрілам із важкої артилерії. Внаслідок цього поранення отримав 30-річний чоловік. Він  отримав необхідну допомогу від медиків та буде надалі лікуватися амбулаторно. Обстріли пошкодили чотири пятиповерхівки, автомобіль, лінію електропередач, адміністративну будівлю, складське приміщення магазину та готель.

Раніше ворог обстріляв із важкої артилерії Великомихайлівську громаду у Синельниківському районі. Були пошкоджені житлові будинку та лінії електропередач.

Також ворог завдав ударів по Павлоградському та Нікопольському районах Дніпропетровщини. Зокрема, приліт стався у Межиріцькій громади, де вибух пошкодив двоповерхівку, приватне домогосподарство, автомобіль, гаражі та господарчі споруди. Внаслідок обстрілу отримав поранення 8-річний хлопчик, якому надали допомогу медики.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар