Kolo.News.Ukraine.Region

На Вінниччині під час наради обговорили виховання у області олімпійських чемпіонів

Вінниччина має потенціал для виховання олімпійських чемпіонів.
Вінниччина має потенціал для виховання олімпійських чемпіонів. Новини України 09 черв 2023 в 14:30

У Вінниці відбулося засідання виконкому обласного відділення Національного олімпійського комітету України. Проводив його Сергій Борзов, начальник обласної військової адміністрації та керівник НОК України на Вінниччині. Під час наради учасники обговорили ряд питань та окреслили низку пріоритетних завдань на майбутнє. Зокрема, прийняли рішення про затвердження повноважень заступників голови. А також провели обговорення із подальшими розглядом та затвердженням Положення про ГО «Відділення Національного олімпійського комітету України у Вінницькій області» у новій редакції. Також прийняли рекомендації щодо затвердження Асамблеєю ГО ВНОК України у Вінницькій області проекту бюджету на поточний рік. Про це повідомили на сторінці Вінницької обласної державної адміністрації у соціальній мережі Facebook.

У ході засідання виконкому присутні внесли певні зміни до плану проведення спортивних заходів. Також обговорили проекти Всеукраїнських олімпійських заходів, які планують провести на Вінниччині. Окрім цього, окремо розглянули та затвердили регламенти змагань, які організовує у Вінницькій області обласне відділення Національного олімпійського комітету України.

У своєму виступі Сергій Борзов підкреслив, що Вінницька область має значний потенціал, достатній для підготовки олімпійських чемпіонів із різних видів спорту. Над цим область і буде надалі працювати.

Раніше ми повідомляли, що із Кропивницького на Всесвітні літні ігри спеціальної Олімпіади вирушать двоє спортсменівМаксим Наливайко та Маріанна Архрарова виступатимуть у змаганнях зі спортивної гімнастики.

 


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар