Kolo.News.Ukraine.Region

У Вінниці відзначили Олімпійський день, присвячений відкриттю Європейських Ігор у Польщі

У святі взяли участь вихованці спортшкіл та жителі Вінниці.
У святі взяли участь вихованці спортшкіл та жителі Вінниці. Новини України 10 черв 2023 в 17:38

10-го червня у Вінницькій області відзначили Олімпійський день. Його присвятили відкриттю ІІІ Європейських Ігор, які проходять у Польщі. На цих іграх Вінницьку область представлятимуть шестеро учасників. У центральному парку Вінниці з цієї нагоди провели спортивні заходи. Про це розповіли на сторінці Вінницької ОВА у соціальній мережі Facebook.

Участь у заходах взяв Сергій Борзов, начальник Вінницької обласної військової адміністрації. Він привітав присутніх спортсменів, тренерів та глядачів із Олімпійським днем. Згадав, що Вінниччина завжди мала славну історію спортивних досягнень. І додав, що зараз перемагаючи на змаганнях спортсмени сприяють підйому іміджу України на міжнародній арені. Адже завдяки цим перемогам у різних куточках світу підіймають жовто-блакитні прапори.

Під час свята свою спортивну майстерність продемонстрували вихованці спортшкіл Вінниччини. Вони виступили із показовими виступами із тхеквондо, греко-римської боротьби, акробатики, художньої гімнастики та легкої атлетики.

Приєдналися до спортивних змагань і жителі Вінниці, які брали участь у естафетах та змагалися в інших видах спорту. Вінничани змагалися у турнірах із шашок, дартсу та настільного тенісу. Усі, хто бажав, також пробігли забіг навколо місцевого стадіону. Після завершення змагань усі учасників нагородили грамотами, кубками, медалями, а також цінними подарунками.

Раніше на Вінниччині говорили про виховання у області олімпійських чемпіонів. Також під час наради обговорили змагання, які організовує у Вінницькій області відділення Національного олімпійського комітету.

 



0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар