Kolo.News.Ukraine.Region

Масована ракетна атака на Кривий Ріг: загиблі та десятки поранених

Фото - ДСНС України
Фото - ДСНС України Новини України 13 черв 2023 в 09:00

 Вночі ворог вчинив масовану атаку на Кривий Ріг. Три крилаті ракети збило ПвК «Схід». Але, за інформацією Дніпропетровської ОВА, є «прильоти».

Пошкоджені цивільні об’єкти. За уточненими даними, загинули 6 людей. Ще 25 –  отримали поранення. Зверталися до лікарів і мешканці з гострою реакцією на стрес. Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС України у Дніпропетровській області.

Понівечена п’ятиповерхівка. Загорілися квартири з першого по п’ятий поверхи. Вогонь охопив 700 кв м. Пожежу локалізували.  На приватному підприємстві потрощений склад. Ймовірно, під завалами є люди. Їх шукають рятувальники. Побиті 6 легкових машин.

На іншій локації горіли будівля та авто. Пожежу вже загасили. Побите і автомобільне підприємство. Зайнялася вантажна техніка. Полум’я вгамували. Зруйнована господарська споруда. Також пошкодження є у рятувальному підрозділі.

Усюди працюють відповідні служби. Наслідки цієї цинічної атаки уточнюються.

У Криворізькій міській раді повідомили, що навпроти зруйнованого будинку в школі на першому та другому поверсі розгорнуть штаб, в якому можна зареєструватися на розселення, отримати матеріали, зареєструватися на матеріальну допомогу, задекларувати пошкоджене майно, зареєструватися на відновлення документів та інше. Постійно надається гаряче харчування.

Читайте також: З російського полону звільнено двох воїнів з Полтавщини

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар