Kolo.News.Ukraine.Region

З російського полону звільнено двох воїнів з Полтавщини

З російського полону звільнено двох воїнів з Полтавщини
З російського полону звільнено двох воїнів з Полтавщини Новини України 13 черв 2023 в 08:00

В результаті чергового обміну полоненими Україна повернула додому 95 осіб, серед яких воїни ЗСУ, Нацгвардії і прикордонники. Про це повідомив голова Офісу Президента Андрій Єрмак.

      До своїх родин їдуть, зокрема, полонені з Маріуполя, ЧАЕС, острову Зміїний, з-під Бахмута, а також захисники «Азовсталі». Також вдалося повернути учасників спецоперації, які летіли на гелікоптері в оточений Маріуполь, на «Азовсталь». Серед них 93 рядових та сержантів і двоє офіцерів, – написав він.

Серед звільнених військовополонених двоє воїнів з Полтавщини. Інформацію про це представникам ТЦК та СП підтвердили рідні воїнів.

Це стрілець-санітар солдат Гриценко Андрій, який народився 22 травня 1981 року, і старший солдат Невдах Костянтин Валерійович, 11 липня 1990 року народження.

Вони захищали Батьківщину в одному зі стрілецьких батальйонів, які формувалися на Полтавщині на початку повномасштабного російського вторгнення. Під час виконання бойових завдання в районі населеного пункту Красногорівка Донецької області вони зникли безвісти 8 лютого цього року.

Після медичної та психологічної реабілітації на повернення українських захисників чекають рідні у Полтаві.

Нагадаємо, з російського полону вдалося звільнити ще 95 захисників України.

Читайте також: У Вінниці чоловік вербував людей до російської ПВК «Вагнер»

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар