Kolo.News.Ukraine.Region

На Кіровоградщині вводять «‎‎режим тиші» при повітряній тривозі

На Кіровоградщині вводять «‎‎режим тиші» при повітряній тривозі
На Кіровоградщині вводять «‎‎режим тиші» при повітряній тривозі Новини України 14 черв 2023 в 15:10

У Кіровоградській області вводять «режим тиші» під час повітряної тривоги в темний час доби та під час комендантської години. Про це повідомив голова Кіровоградської ОВА Андрій Райкович.

      Хочу також деталізувати необхідність рішення Ради оборони області щодо запровадження режиму тиші на території Кировоградщини під час повітряних тривог у темну пору доби і під час комендантської години. Таке рішення ухвалене з метою забезпечення ефективності захисту повітряного простору та критичної інфраструктури області. Воно узгоджене з військовими, а також з сприятиме виявленню та знищенню ворожих безпілотників. Це вимога стосується суб'єктів господарювання усіх форм власності, а також фізичних осіб, які розташовані і працюють в області, діяльність яких пов'язана з виробничим шумом. Як приклад, це сільськогосподарська техніка, виробничі установки, обладнання, машини, агрегати, будь-які джерела виробничого шуму, – розповів посадовець.

Він закликав усіх, кого стосується дане рішення Ради оборони області, поставитись до нього з розумінням і, безумовно, виконати.

Нагадаємо, вночі ворог атакував Кіровоградщину. Шахедами вражено об'єкти інфраструктури у Світловодську. Рятувальні служби пожежу локалізували. Обійшлося без жертв і постраждалих. На місці працюють відповідні підрозділи, збираються всі докази російського варварства.

Читайте також: Російські війська атакували Одесу «Калібрами»: є загиблі

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар