Kolo.News.Ukraine.Region

Одеські комунальники продовжують ліквідацію наслідків теракту в житловому будинку

Фото Одеської міської ради
Фото Одеської міської ради Новини України 13 черв 2023 в 15:00

Одеські комунальні служби продовжують роботи на місці терористичного акту агресора та допомагають мешканцям наводити лад у потрощених оселях.

Нагадаємо, під час нічної атаки з 9 на 10 червня 2023 року ворог атакував місто 8-ма ударними дронами-камікадзе «Shahed-131/136». Всі безпілотники були знищені. На жаль, внаслідок повітряного бою під час нічної атаки уламки одного з дронів влучили у квартиру багатоповерхівки, спричинили займання.

Внаслідок падіння уламків у житловому районі Одеси троє людей загинули. Є поранені. Всім постраждалим надано медичну допомогу.

З перших хвилин нічної атаки на місці трагедії почали працювати медики, комунальники та працівники муніципальної безпеки.

Наразі проводиться закриття віконних отворів плівкою, складаються акти, згідно з якими буде проведено скління.

Також відбувається вивезення уламків вибитого скла та рам, відновлюється санітарний стан прилеглої території.

Роботи тривають.

Додамо, Одеська прокуратура розпочала розслідування після ракетної атаки росіян по Одесі 10 червня. Про це повідомили в пресслужбі Одеської обласної прокуратури. Тоді росіяни здійснили пуски іранських дронів-камікадзе «Shahed-136/131» та крилатих ракет по спальному району Одеси та по іншим населеним пунктам області. Унаслідок російського обстрілу спального району в Одесі загинули троє людей. Також отримали поранення 25 людей, серед яких двоє дітей – п'яти та 17 років. Їх доставили до лікарні.

Читайте також: Масована ракетна атака на Кривий Ріг: загиблі та десятки поранених

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар