Kolo.News.Ukraine.Region

Всадила ніж у серце чоловіку: на Вінниччині затримали жінку

У Калинівській громаді жінка вбила чоловіка. Всадила ніж у серце
У Калинівській громаді жінка вбила чоловіка. Всадила ніж у серце Новини України 15 черв 2023 в 12:33

14 червня на території Калинівської територіальної громади Вінницької області під час побутового конфлікту 38-річна жінка кухонним ножем нанесла чоловікові тілесні ушкодження.

За вчинення такого злочину жінці загрожує до 15 років позбавлення волі, йдеться на сайті поліції Вінницької області.

За словами заступника начальника слідчого управління обласного главку Олександра Хмеляра, повідомлення про особливо тяжкий злочин надійшов до поліції близько 20.00 від лікарів швидкої медичної допомоги.

Проведеними на місці події слідчими та розшуковими діями, поліцейські встановили обставини події й затримали особу, причетну до вбивства 37-річного господаря будинку.

"Попередньо встановлено, що між подружжям виник побутовий конфлікт після застілля. Суперечка переросла у бійку, вході якого 38-річна жінка кухонним ножем вдарила чоловіка. Удар у серце виявися смертельними, він помер до приїзду лікарів на подвір’ї будинку. Під час конфлікту обидва його учасники знаходились напідпитку", - йдеться у повідомленні.

Зловмисниця затримана у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) та знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Усі обстати, причини та мотиви злочину будуть встановлені під час досудового розслідування.

Вирішується питання щодо повідомлення їй про підозру та обрання запобіжного заходу. За вбивство чоловіка жінці загрожує до 15 років ув’язнення.

Нагадаємо, 12 червня правоохоронці Вінницької області затримали мешканця селища міського типу Вапнярка Тульчинського району, який забив до смерті палицею знайомого та вивіз тіло на околицю селища.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар