Kolo.News.Ukraine.Region

Перша леді поговорила через Zoom із вчителькою із Дніпропетровщини, яка отримала ноутбук від фундації Олени Зеленської

Завдяки отриманому ноутбуку вчителька зможе якісніше проводити уроки для своїх учнів
Завдяки отриманому ноутбуку вчителька зможе якісніше проводити уроки для своїх учнів Новини України 17 черв 2023 в 10:33

Ганна Новікова із криворізької гімназії – одна із понад 38 тисяч українських педагогів, які отримали ноутбуки від фундації Олени Зеленської. У 5-му класі гімназії у Кривому Розі пані Ганна викладає дітям інформатику. Також вчителька веде міжгалузевий курс, до якого входять математика, технологія, інженерія та науки. Вести такий курс дистанційно надзвичайно складно, але педагог уміло підбирає відео, які діти зможуть подивитися із будь-якого пристрою. Навчання у гімназії у нинішній воєнний час відбувається дистанційно, у режимі «онлайн». Нещодавно із Ганною Новіковою провела онлайн-зустріч Перша леді України Олена Зеленська. Про це повідомляють у офіційному представництві Президент України.

Олена Зеленська відзначила, що Ганна Новікова продовжує роботу у місті, яке постійно обстрілюють російські окупанти. При цьому надає дітям ті необхідні знання, які їм обов’язково знадобляться після Української перемоги.

-         Рада, що вона зможе тепер проводити свої захоплюючі уроки за допомогою якісної техніки. І вони трансформуються у мрії та плани багатьох-багатьох дітей,  - зазначила Олена Зеленська.

Слід зазначити, що фундація Олени Зеленської із 2022 року докладає зусиль для того, щоб покращити умови для вчителів та учнів, які через війну змушені працювати виключно у дистанційному режимі. Впродовж 2022-2023 роках завдяки фундація та її партнерам ноутбуки отримали понад 38 тисяч українських педагогів із дванадцяти областей України.

Нагадаємо, на Полтавщині у Горішніх Плавнях готують спеціалістів робітничих професій.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар