Kolo.News.Ukraine.Region

У Черкасах нетвереза жінка за кермом легковика врізалася у припарковане авто

Водійці загрожує позбавлення волі та позбавлення права керувати автомобілем на тривалий термін.
Водійці загрожує позбавлення волі та позбавлення права керувати автомобілем на тривалий термін. Новини України 17 черв 2023 в 15:25

У місті Черкаси водійка із ознаками алкогольного сп’яніння врізалася у припарковану автівку. Внаслідок зіткнення постраждала малолітня дитина. Її із ушкодженнями госпіталізували до медичного закладу. Про це повідомили у поліції Черкаської області.

Сталося зіткнення близько 22-ої 16-го червня. Правоохоронці встановили, що водійка легковика «Фольксваген Поло» зіткнулася із автомобілем «Тойота Пріус», який був припаркованим. Внаслідок аварії отримала травми дитина. Із ушкодженням різної складності її госпіталізували до Черкаської обласної дитячої лікарні. Поліцейські затримали водійку легкового автомобіля у порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

У поліції за фактом аварії відкрили провадження за частиною 2 статті 286-1 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння». За санкцією цієї статті жінку можуть покарати позбавлення волі на термін від трьох до восьми років. А також можуть позбавити прав на строк від 5 до 8 років. 

Раніше у Дніпрі під час ДТП із деревом загинула молода жінка. Водій 1994 року народження, перебуваючи за кермом автомобіля «Субару», не впорався із керуванням та виїхав за межі проїжджої частини. Автомобіль врізався у дерево, внаслідок цього керманич отримав перелом ніг та черепно-мозкову травму. У зіткненні загинула жінка-пасажир, 2003 року народження.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар