Kolo.News.Ukraine.Region

У Дніпрі злетів із дороги та врізався у дерево автомобіль: загинула молода жінка

Рятувальники дістали із автомобіля постраждалого водія та тіло жінки
Рятувальники дістали із автомобіля постраждалого водія та тіло жінки Новини України 17 черв 2023 в 11:11

Дорожньо-транспортна пригода за участю легковика Subaru Foresterсталася 17-го червня на Криворізькому шосе у Чечелівському районі Дніпра. За викликом, який надійшов до рятувальників о 22:12, на місце події виїхали дев’ять бійців із особового складу ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області. У автівці вони виявили травмованого водія та загиблу пасажирку. Про це повідомили у ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

За попередньою інформацією, водій автомобіля втратив керування, машина зїхала із дороги до кювету та врізалася у дерево. Рятувальники зрізали дах легковика за допомогою гідравлічного інструменту та деблокували керманича автомобіля. Водій, 1994 року народження отримав черепно-мозкову травму та перелом ніг. Його госпіталізували на автомобілі екстреної допомоги до одного із медичних закладів Дніпра.

Також на передньому сидінні авто перебувала жінка, 2003 року народження, яка загинула внаслідок аварії. Її тіло рятувальники передали працівникам поліції. Причини та обставини аварії встановлюють правоохоронці.

Нагадаємо, раніше на Полтавщині п’яний водій на мотоциклі збив 8-річного хлопчика. Мотоцикліст зачепив дитину боковим причепом мотоцикла. Хлопчика із тілесними ушкодженнями госпіталізували до лікарні інтенсивного лікування у місті Лубни. Невдовзі поліцейські встановили, що мотоцикліст, 1988 року народження, перебував у стані алкогольного сп’яніння. Його затримали в рамках статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар