Kolo.News.Ukraine.Region

У Кропивницькому провели у останню путь лейтенанта-медика Сергія Гриценка

Попрощалися з Сергієм Гриценком на Алеї почесних воїнських поховань
Попрощалися з Сергієм Гриценком на Алеї почесних воїнських поховань Новини України 17 черв 2023 в 18:22

У місті Кропивницький 17-го червня попрощалися із Сергієм Гриценком, лейтенантом медичної служби. 36-річний військовий захищав Україну у складі 37-ої окремої бригади морської піхоти. І загинув у районі Великої Новосілки, що знаходиться у Волноваському районі на Донеччині. Із бійцем попрощалися на Алеї почесних воїнських поховань Далекосхідного кладовища. Про це повідомили у Кропивницькій міській раді.

У квітні цього року про Сергія Гриценка писали на сторінці 37-ої окремої бригади морської піхоти. Розповідали, що він мріяв про медичну кар’єру із дитинства. У мирному житті був практикуючим дитячим лікарем-травматологом. Та змушений був залишити своїх маленьких пацієнтів та пішов до Збройних Сил України. Коли його запитували, чому пішов воювати, відповідав: «А що я дітям скажу, коли вони запитають, де ти, тату, був, коли війна була?».

На прощанні із героєм його однокласниця Вікторія Письменна розповіла, що у Сергія Гриценка залишилася дружина та діти – дворічні близнюки.

Панахиду за загиблим воїном провів отець Володимир, капелан Кропивницької єпархії Православної церкви України.

Нагадаємо, раніше у Кропивницькому попрощалися із футболістом Миколою Жидковим. Він із дитинства захоплювався футболом. Грав на професійному рівні – до повномасштабного вторгнення виступав у Польщі, за місцевий  клуб «Венгжанка». Та коли на рідну землю прийшов ворог, повернувся до України та взяв до рук зброю. Загинув Микола Жидков 1-го червня у районі Новодонецького Донецької області.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар