Kolo.News.Ukraine.Region

Російські окупанти обстріляли Нікополь: пошкоджені два підприємства та житло мешканців області

Ворог вкотре пошкодив цивільну та комунальну інфраструктуру
Ворог вкотре пошкодив цивільну та комунальну інфраструктуру Новини України 18 черв 2023 в 10:46

Сьогодні вдень російські  окупанти вкотре обстріляли місто Нікополь із важкої артилерії. Ворог пошкодив два підприємства, що забезпечують діяльність критичної інфраструктури, а також будинки місцевих жителів. Про це повідомляють у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації із посиланням на ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

У Нікополі ворожі снаряди пошкодили одне із комунальних підприємств, а також влучили у одне із енергетичних, внаслідок чого без світла залишилися більше 2600 будинків. На місці «прильотів» працюють аварійні бригади, які намагаються якомога скоріше повернути у будинки людей світло. За попередньою інформацією, триватимуть роботи із відновлення близько одного-двох днів.

У ДСНС повідомляють, що внаслідок обстрілу пошкоджені дев’яти приватних будинків, сім споруд господарського призначення, автівка, кілька сонячних панелей, дві лінії електричних передач та газогін. На щастя, постраждалих та загиблих внаслідок обстрілу немає.

Нагадаємо, в ніч на 14 червня російські окупанти обстріляли ракетами «Калібр» місто Одеса. Внаслідок цього були вбиті троє людей, ще тринадцять отримали поранення. У Оперативному командуванні «Південь» повідомили, що ворог запустив по Одесі чотири ракети «Калібр» із корабля, який знаходився у Чорному морі. Три ракети збили українські сили протиповітряної оборони. Одна ракета потрапила до складського приміщення продуктів харчуванні, що належить одній із торговельних мереж. Вибуховою хвилею та внаслідок бою в повітрі були пошкоджені навчальний заклад, бізнесовий центр, житловий комплекс, крамниці та заклади харчування.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар