Kolo.News.Ukraine.Region

На Кіровоградщині заборонили розважальні заходи та роботу ресторанів після 22:00

На Кіровоградщині заборонили розважальні заходи та роботу ресторанів після 22:00
ТОП ТемаВибір редакції
На Кіровоградщині заборонили розважальні заходи та роботу ресторанів після 22:00 Новини України 21 черв 2023 в 16:00

У Кіровоградській області заборонили проведення розважальних заходів, а також роботу закладів громадського харчування після 22:00.

Про це заявив очільник Кіровоградської ОВА Андрій Райкович у своєму відеозверненні.

«Шановне товариство, прошу вашої уваги до чергового рішення Ради оборони області, що стосується додаткових заходів в умовах воєнного стану на території Кіровоградщини. Варто наголосити, що більшість із них діють з моменту воєнного стану, зокрема і комендантської години. Але практика і результати перевірок, рейдів правоохоронних органів, аналіз публічного простору та контенту соціальних мереж змушують актуалізувати окремі позиції. Даним рішенням забороняється проведення розважальних заходів. Це концерти, дискотеки, шоу, виступи професійних та аматорських колективів, ярмарків, спортивних змагань, навіть благодійного спрямування, а також заборона роботи закладів громадського харчування, торгівлі, барів, ресторанів, кафе, баз відпочинку після 22-ї години», – йдеться у зверненні.

Крім того, рішенням ради оборони забороняється відео-, фотозйомки, онлайн-трансляції в місцях, що знаходяться поблизу об'єктів критичної інфраструктури, розташування військових частин і військових формувань, військової техніки, засобів протиповітряної оборони, аби попередити будь-яке розповсюдження їх в соціальних мережах і інших засобах масової інформації.

«Зайве наголошувати, що таким чином зафіксовані об'єкти можуть використовуватись перш за все ворогом для нанесення та коригування ракетних і дронових ударів», – наголосив посадовець.

Нагадаємо, раніше у Кіровоградській області ввели «режим тиші» під час повітряної тривоги в темний час доби та під час комендантської години.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар