Kolo.News.Ukraine.Region

На Полтавщині 9-річна дівчинка втопилася в ставку

Фото ГУ НП Полтавщини
Фото ГУ НП Полтавщини Новини України 21 черв 2023 в 10:38

На Полтавщині поліція встановлює обставини загибелі 9-річної дівчинки на водоймі. Про це повідомляють в пресслужбі ГУ НП Полтавщини.

Повідомлення про надзвичайну ситуацію у селі Сліпорід-Іванівка Гребінківської тергромади надійшло до сектору поліцейської діяльності №1 Лубенського райвідділу поліції (м. Гребінка) 20 червня, близько 15:45 години.

За попередньою інформацією, дівчинка разом з дітьми гуляли поблизу місцевого ставка. Дитина  зайшла у водойму, занурилася під воду, однак на поверхню не винирнула.

На жаль, врятувати дівчинці життя не вдалося. Тіло направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, за процесуального керівництва Пирятинського відділу Лубенської окружної прокуратури, внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками пункту 2 частини 2 статті 115 (Умисне вбивство малолітньої дитини) Кримінального кодексу України. Наразі поліція з’ясовує всі обставини трагедії.

Це вже другий подібний випадок за останні дні. 16 червня о 19:14 у Біликах, на несанкціонованому місцевому пляжі, біля річки Ворскла, поблизу залізничного мосту було виявлено тіло дитини.

В поліції повідомили, що за попередньою інформацією слідства, встановлено, що четверо дітей купались у річці Ворскла, поблизу селища Білики, Полтавського району. Діти перебували неподалік місцевого пляжу, де течія раптово почала відносити їх на глибину. Троє хлопців віком від 10 до 11 років змогли вибратись із води. На жаль, 9-річна дівчинка не змогла врятуватись.

Читайте також: На Одещині сталася смертельна ДТП: одна людина загинула, інші отримали поранення різних типів

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар