Kolo.News.Ukraine.Region

У ДТП на Полтавщині мотоцикліст врізався у шляхову перешкоду та потрапив до реанімації

Причини аварії встановлюють працівники поліції.
Причини аварії встановлюють працівники поліції. Новини України 18 черв 2023 в 16:26

Аварія сталася 17-го червня, близько 20:10, у селі Розсошенці Полтавського району Полтавської області. На розв’язці автомобільної дороги Київ – Харків у дорожню перешкоду врізався та отримав травми мотоцикліст. Про це повідомили у поліції Полтавської області.

Правоохоронці попередньо встановили, що чоловік, 1987 року народження, за кермом мотоциклу «Honda» не впорався із керуванням за врізався у шляхову перешкоду. Внаслідок зіткнення мотоцикліст отримав травми, його госпіталізували до реанімації у одному із медичних закладів Полтави.

У поліції за фактом дорожньо-транспортної пригоди відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження». Слідчі поліції встановлюють причини та обставини аварії.

Раніше на Вінниччині троє людей постраждали у зіткненні двох легкових автомобілів. Аварія сталася у місті Гнівань Вінницького району. Після дорожньо-транспортної пригоди до лікарні госпіталізували обох водіїв та пасажирку одного із авто. У обох водіїв взяли зразки крові, щоб провести аналізи на стан алкогольного чи наркотичного сп'яніння. Автомобілі помістили на штрафмайданчик.

 


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар