Kolo.News.Ukraine.Region

У Вінниці відкриють представництво Європейської асоціації місцевої демократії

У Вінниці відкриють представництво Європейської асоціації місцевої демократії
У Вінниці відкриють представництво Європейської асоціації місцевої демократії Новини України 06 трав 2023 в 09:00

Заступниця Вінницького міського голови Галина Якубович разом із Генеральним Секретарем ALDA Антонеллою Вальморбіда підписали офіційну заявку на вступ Вінницької міської ради, а саме її Виконавчого комітету – до організації. Про це повідомили в міській раді.

ALDA має понад 350 учасників і є основним «містком» між міською радою та громадянським суспільством. Також допомагає місту та громадським організаціям реалізовувати різні суспільно важливі програми із залученням міжнародних партнерів та донорів.

Під час офіційного підписання Галина Якубович зазначила, що одним з повноважень виконавчого комітету Вінницької міської ради є співпраця з громадськістю, зокрема з громадськими організаціями та активними вінничанами. Це дозволяє приймати спільні рішення, які так чи інакше спрямовані на розвиток вінницької громади.

Представники міської ради подякували фахівцям ALDA за зацікавленість у роботі з вінницькою громадою. А Офіс, який планують відкрити найближчим часом, зробить співпрацю ще більш плідною і дасть більше можливостей залучати міжнародних та закордонних донорів до реалізації суспільно важливих проєктів.

ALDA об'єднує понад 350 членів з понад 40 країн світу, працює в більшості країн Європейського Союзу та європейських країнах-сусідах ЄС.

Заявку Вінницької міської ради на вступ до Асоціації розглянуть у червні на засіданні керівної ради Європейської асоціації місцевої демократії.

Читайте також: Кропивницькі депутати звернуться до Мінмолоді та спорту щодо недопущення участі російських та білоруських спортсменів у Олімпійських іграх

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар