Kolo.News.Ukraine.Region

У фатальному ДТП на Черкащині загинув 49-річний чоловік

За попередньою інформацією, водій авто не впорався із керуванням
ТОП Тема
За попередньою інформацією, водій авто не впорався із керуванням Новини України 25 черв 2023 в 18:23

25-го червня, близько 12:05, на автодорозі між селами Ксаверове та Орловець на Черкащині сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій загинув водій автомобіля. Про це повідомили у поліції Черкаської області.

Правоохоронці встановили, що автодорогою Н-01 їхав автомобіль ЗАЗ 110307, яким керував 49-річний чоловік. У якийсь момент водій не впорався із керуванням, автівка зїхала на узбіччя та перекинулася. Внаслідок аварії керманич авто загинув на місці, а 21-річний пасажир легковика отримав численні травми. Його госпіталізували до реанімації у Городищенській лікарні.

У поліції за фактом аварії відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами».

Нагадаємо,  раніше на Одещині у трагічній ДТП за участі трактора загинула 14-річна дівчинка.

38-річний чоловік, який їхав на тракторі селом Березівка, не помітив дівчинку-пішохода та зачепив її ковшем. Внаслідок отриманих травм постраждала померла у лікарні. Тракторист пояснив,  що просто не бачив дитину.

Також раніше на Одещині сталася аварія, в якій загинув один чоловік та постраждали ще кілька.

Аварія сталася 19-го червня у Березиному. Там автомобіль «Фольксваген Пассат» намагався обігнати гужовий транспорт і зіткнувся із ним. Внаслідок аварії загинув 58-річний чоловік, яких їхав на підводі пасажиром, 43-річний керманич гужового транспорту потрапив до лікарні у важкому стані. Незначні травми отримали водій та пасажирка легковика.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар