Kolo.News.Ukraine.Region

Мешканці громади на Кіровоградщині зібрали гуманітарну допомогу для жителів Херсонщини

Херсонцям передали воду, продукти харчування, побутову хімію
Херсонцям передали воду, продукти харчування, побутову хімію Новини України 26 черв 2023 в 09:29

У Херсонську область відправили чергову партію гуманітарної допомоги, зібраної жителями Кіровоградщини. Цього разу збирали усе необхідне жителі Новоукраїнського району. Воду, продукти,  одяг та побутову хімію вони передали жителям Калинівської громади, що у Бериславському районі Херсонської області. Про це повідомили у Кіровоградській обласній державній адміністрації.

У Калинівській громаді до зборів долучилися як територіальні громади, так і підприємства із району. Крім цього, працівники районної військової адміністрації перерахували на гуманітарні потреби свою одноденну заробітну платню.

Завдяки спільним зусиллям для мешканців Калинівської громади змогли передати 6500 літрів бутильованої води, 1000 кілограмів круп, 500 кілограмів макаронних виробів, 100 літрів олії, 100 кілограмів цукру, 250 літрів консервації, 10 мішків постільної білизни та одягу, 300 кілограмів побутової хімії.

Раніше із Вінницької області на Херсонщину відправили чергову  партію комунальної техніки та працівників.

Допомагатимуть херсонцям ліквідовувати наслідки терористичних дій російських окупантів два трактори із щітками, трактор із валом відбору потужності, установка для подрібнення щепи, поливальна машина, шкільний автобус для транспортування людей.

Нагадаємо, у Одесі продовжують ліквідовувати забруднення прибережної зони, яке сталося внаслідок підриву російськими окупантами Каховської ГЕС.

При цьому одеситам нагадують, що відвідувати пляжі та самостійне прибирання сміття на них є забороненими, оскільки є небезпечними для життя.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар