Kolo.News.Ukraine.Region

Спортсмени із Дніпропетровщини за тиждень завоювали 130 медалей на всеукраїнських та міжнародних турнірах

Ярослава Магучіх принесла Україні перемогу на Європейських Іграх
ТОП Тема
Ярослава Магучіх принесла Україні перемогу на Європейських Іграх Новини України 26 черв 2023 в 18:13

Впродовж попереднього тижня спортсмени із Дніпропетровської області виступали у восьми кубках та чемпіонатах України. Крім цього – брали участь у двох міжнародних турнірах. На цих змаганнях дніпропетровські спортсмени вибороли більше 130 медалей, з них понад п’ятдесят – «золотих», майже півсотні «срібних» і більше трьох десятків «бронзових». Про це повідомляють у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації.

Олександр Пшеничников, директор департаменту молоді та спорту, відзначає, що спортсмени із області впевнено виступають як на  рівні України, так і на міжнародній арені. І майже на всіх турнірах піднімаються на п’єдестали пошани.

Так, на Європейських іграх, які тривають у Польщі, представниця Дніпропетровщини Ярослава Магучіх завоювала «золоту» медаль у стрибках у висоту. Спортсменці підкорилася висота у 1,97 метра.

Михайло Кохан виборов «срібло» у метанні молота. А Станіслав Коваленко і Олександр Соколов у складі чоловічої збірної України стали переможцями у естафеті 4х100 метрів.

На Міжнародній Регаті AMBER OARS представники Дніпропетровської області отримали шість «срібних» медалей із академічного веслування.

Вдалими були виступи дніпропетровських спортсменів і на внутрішній арені. Так, на чемпіонату України із воднолижного спорту, який провели у Дніпрі, атлети із області зуміли вибороти 52 нагороди у стрибках із трампліна, слаломі та фігурному катанні.

Нагадаємо, раніше спортсмени із Вінницької області завоювали вже третю нагороду у змаганнях із веслування на байдарках та каное на Європейських іграх.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар