Kolo.News.Ukraine.Region

Спортсмени із Вінниччини на Європейських іграх завоювали вже третю нагороду у змаганнях із веслування на байдарках та каное

Для спортсменів із Вінницької області ця нагорода стала вже третьою.
Для спортсменів із Вінницької області ця нагорода стала вже третьою. Новини України 25 черв 2023 в 08:00

У польському Кракові тривають ІІІ Європейські ігри. Учора у змаганні байдарок-четвірок екіпаж із учасником із Вінницької області посів друге місце та завоював «срібло» під час запливу на дистанцію у 500 метрів. Про це повідомили у Вінницькій обласній державній адміністрації.

Голова Вінницької ОДА Сергій Борзов привітав четвірку спортсменів із успіхом, особливо – вінничанина Дмитра Даниленка, а також його партнерів – Олега Кухарика, Ігоря Трунова та Івана Семикіна.

Отримана Дмитром Даниленком «срібна» медаль стала вже третьою для спортсменів із Вінниччини у змаганнях із веслування на байдарках та каное.

Нагадаємо, раніше у Кропивницькому підняли олімпійський прапор.

Зробили це під час «Свята олімпійського прапора», яке пройшло на стадіоні факультету фізичного виховання у державному університеті імені Володимира Винниченка. Цей захід був присвячений ІІІ Європейським іграм, які із 21 червня по 2 липня проходять у Польщі. Нагадаємо,Україну на іграх представляють 263 спортсмени (ця  цифра є рекордною для нашої країни). Змагатимуться українці у 27 дисциплінах із 30 можливих.

Також ми розвідали, що із Черкас вирушать на тренувальні збори учасники «INVICTUS GAMES». Вадим Мазніченко та Максим Дмитраш, які зазнали поранень під час російсько-української війни, будуть представляти Україну на престижних змаганнях.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар