Kolo.News.Ukraine.Region

Держава виділила рекордну субвенцію на придбання житла ветеранам

Держава виділила рекордну субвенцію на придбання житла ветеранам
Держава виділила рекордну субвенцію на придбання житла ветеранам Новини України 16 черв 2023 в 15:36

Цьогоріч Вінницька область отримала рекордну суму від держави на придбання житла ветеранам. На виділені кошти планують придбати житло 63-м людям.

Про це повідомили на сторінці Вінницької ОДА у Facebook.

Засідання комісії щодо розподілу коштів субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату компенсації за належні для отримання житлові приміщення відбулось 16 червня.

Як пояснила Перший заступник Начальника ОВА Наталя Заболотна, категорії людей, які можуть їх отримати – це особи з інвалідністю внаслідок війни, члени сімей загиблих Героїв, учасники бойових дій з-поміж ВПО, а також особи з інвалідністю, які брали участь у бойових діях.

"Цьогоріч нашій області надійшли рекордні кошти, ця сума є на 6% більшою ніж за 2016-2021 роки загалом. Майже 124 мільйони гривень! Завдяки їм ми можемо компенсувати витрати на придбання житла 63 людям" - зауважила посадовиця.

Читайте також: На Одещині пообіцяли надати житло або грошову компенсацію постраждалим внаслідок нічної атаки з боку російських окупантів. За словами очільника області, коли будуть розібрані завали і проведені необхідні експертизи, те житло, яке можна буде відновити, відремонтують. Якщо відновити житло не буде можливості, постраждалі родини отримають нове або компенсацію.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар